Årets Högtider

Kalas för en 4år gammal guldklimp och underbart men enkelt handspa

I fredags fyllde mosters Guldklimp 4 år! 4 år sen goe älskade Philip valde att se dagens ljus. I princip alltid ett leende på läpparna har han (sen lyckades jag inte få med det på detta foto;)

Walther fick lite permission mellan antibiotikadoserna och vi valde att åka ner till Peters syster och fira 4åringen! Blev grillat där men efter 1,5h va Walther sååå trött så han bad om att få åka till sjukhuset igen! Inte lekte han med kusinerna heller, han orkade inte! Men de nästan 2 h vi var i Barnarp var kvalitetstid. Så skönt att göra nåt av tiden! Vi fikade aldrig men fick med oss en bit av den smarriga tårtan! Så vi gottade oss med denna bit till kvällsfikat! Säger en sak, Ica Maxi i Jönköping gör nog godaste prinsesstårtorna, inte massa grädde utan lagom, och inte nån sötsliskig hallonsylt! Det är rena hallon istället på vaniljkrämen! Förstår varför Åsa och Emil köper tårtor därifrån:)

Idag har vi haft en lugn dag! Ingen orkade med nån permission. Och Walther har en liten downdag. Verkar ha haft ont men vi har haft en okej dag! Spelat Fia med knuff och Ishockeyspel, delar av kvällspersonalen var med och spelade Ishockey:) Sköterskan lärde Walther att om spelaren skjuter bakåt så blir skottet bättre, och jadå det körde Walther på sen:) och han lyckades göra mål:) Sen lyckades jag göra 3 mål med självaste Foppa och sen gav Walther upp! Och sa att sköterskan var mycket roligare att spela emot!!! Han kunde mycket bättre än mig!!!

Nu har Walther blivit ihopkopplad med sitt antibiotikadropp igen! Imorgon får vi se vad dr säger om Walther får fortsätta med sitt antibiotika intravenöst ytterligare några dagar eller om han får gå över på tabletter!

Jag har fördrivit lite tid med att unna mig handspa:) med härliga Handsetet Satin Hands® från Mary Kay® Sidenlena mjuka händer som doftar gött av persika! Innehåller 3 olika härliga moment.


Vill du veta mer? Kommentera nedan eller maila mig: michaela@familjenlejonberghjorth.se så berättar jag mer om både Satin Hands® och vårt övriga sortiment av hudvård och makeup:)

Nu ska här göras kvällshudvård. Och sen krypas ner i sängen!