Jobb&pengar

Spännande saker på gång!

Efter några tuffa veckor försöker jag se framåt framåt framåt!

Den 17 juni blev jag Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay. Jag har dock inte kunnat göra så mycket som jag velat pga rådande omständigheter. Men nu är jag på gång och det är roligt!

Idag fick jag äntligen aktiverat Min Mary Kay-sida. Den kommer visas under morgondagen. Där kan ni som läser min blogg handla hos mig, registrera er för nyhetsbrev, få tips och idéer.

Om ni redan NU vill ha erbjudanden så kan jag lägga till er direkt, kommentera bara med eran mailadress nedan (era kommentarer syns inte om jag inte godkänner dom, så vill ni inte att er adress kommer i orätta händer så är det ingen fara, det är BARA jag som kan se din kommentar).

Jag kommer att ge er kunder erbjudande då och då, och ni kan enkelt handla hos mig oavsett vart ni bor, dvs ni behöver inte bo i Tidaholm med omnejd utan i Stockholm, Göteborg, Malmö eller varsomhelst. Däremot kan ju en hudvårdsklass bli svårare att få till med tanke på avståndet, men givetvis kan vi lösa det också om du vill det.

Vad är då en Hudvårdsklass?
Jo du blir min värdinna, jag kommer hem till dig. Du har bjudit hem 3-4 väninnor. Ni får testa lite olika produkter, bl.a. Hand-spa och hudvård. Efteråt får du och dina väninnor en stund med mig på tu man hand där jag kan rekommendera produkter, och du kan ställa frågor. Som tack för att du ställer upp som värdinna får du en gåva av mig i form av 10% på din order eller en specifik produkt. Bokar du nu före den  31/8 2016 och klassen är före den 15/9 får du en bokningsgåva av mig värde mellan 150-200kr. Vill du hellre boka en facial, dvs att du och jag träffas på tu man hand och går igenom hudvård så går det bra. Bokar du före 31/8 2016 och vi har vår träff före 15/9 2016 får du en gåva värd ca 100kr samt 10% på din order.

Hör av dig redan nu så ordnar vi detta! Boka redan idag så du säkert får en gåva av mig!