Jobb&pengar, MammaKaos, MaryKay, Shopping, Walther

Arbete, visningar, öppet hus och lite av varje!

Hej på er kära läsare!

Här flyter det på rätt bra! 5 dagar hemma och snart är det rekord! Härligt! Vi mår fint, Walther verkar bli piggare och piggare, men givetvis är det fortfarande oroligt om hur länge han får må såhär bra och om det är på rätt väg eller om det blir mer sjukhusbesök. Har ju återbesök på ÖNH, Skas om 1,5 vecka och innan dess ska vi INTE åka dit har vi tänkt!

Jag planerar, bokar, och studerar material för att komma igång med mitt Mary Kay.

Just nu söker jag både värdinnor för hudvårdsklass och Dig som vill ha lite tips och råd för just Din hudvård men som inte vill bjuda hem någon på visning!

Bjuder även in till öppet hus här hemma:) Se bild nedan!

Kika gärna in och regga dig i min webshop! Eller så skriver du en kommentar här nedanför och anger din email så ordnar jag detta!