Jobb&pengar, MammaKaos, MaryKay, NPF, Walther

4e gången gillt?

Ja då va vi inlagda igen:( W fick feber igår kväll igen, han va hängig och väldigt inåtvänd igår på dagen. Men jag tänkte mer att det nog var en reaktion på att komma hem, vi va ju trötta efter 10 dygn på sjukhus, och dessutom grejat mycket hemma denna veckan hemma. Men han sa själv att han  nog hade feber. Och ja han hade rätt!! 38 grader Bara att packa och köra in till sjukhuset:(. Och jag visste ju redan innan va utgången igår blev, inläggning på barnmedicin och antibiotika intravenöst. Som de andra 2 gångerna vi blivit inlagda akut. 

Fick samma rum, 70, som sist på avd 47. 

Och ja vi roar oss bäst vi vill mellan doserna. Idag har vi mest varit trötta och inte orkat så mycket. Läser böcker (läs Walther läser högt), ser på film och “pluggar” lite!


Örondr kom på FM o det va en dr som vi haft tidigare och som då liksom nu inte tror att Walther har ont för han säger inget. Jävla autism! Men jag sa att han visar med ansiktet att beröring bakom örat gör ont! Men nä! Han hade nog inte så ont.

Walther har även tempar i eftermiddag och kväll:/ 

Imorgon kommer förhoppningsvis nån av “våra” favoritdoktorer hit och gör kontroll. Hoppas såklart på dr Dahllöf eller dr Ros. Men vi får se. 

Nedbäddade i våra sängar nu! Runt 00-00,30 kommer de med antibiotika igen och då blir det “uppkoppling” igen med droppställning för ca 30 min. Och innan dess sover väl Walther men jag lär inte sova innan. Och för en gång skull har Walther sagt ifrån att han inte vill väckas när de sätter droppet. Känns ju skönt! Han behöver sova så mycket han kan. 

Det är tufft och jobbigt att va mamma nu, men vissa saker gör att jag orkar! Walther med sina sköna kommentarer, stöd från omgivningen och så mina 5-10 min morgon och kväll där jag tar mig en stund av mammalyx. Min stund då jag gör min hudvård! Och dessa är såå sköna! Jag njuter varje sekund av min hudvård. Med all rätt! Kan tyckas att produkterna är dyra, men dr är mycket för pengarna och de håller uppemot 6  månader! Och då är det inte så dyrt egentligen! 

Time Wise® 3 in1 cleanser, Day solution med SPF 30 (dagserum), Night Solution (nattserum) och Age-Fighting Moisturizer är de produkter jag använder dagligen, 1799kr kostar paketet. Men går att köpas en och en också! längst in i hörnet har ni oilfree eye-makeup remover,.

Nu ska jag se klart Morden i Sandhamn och sen slappna av en stund! Somnar jag är det ett +. 

Godnatt och på återseende!