App-tips, Vardag, Walther

Pokémon Go och en vanlig dag på barnmedicin!

Det tjatas om det, det skrivs om det på Facebook, instagram och i media. Och jag tyckte det var urlöjligt, har aldrig gillat Pokémon. Men detta spel är ändå ett gott syfte om man använder det på rätt sätt dvs inte utsätter sig själv och andra för fara! Tex i trafiken. Man får liksom dom med allt annat använda det med sunt förnuft! Jag laddade ned det då det ryktades att några fanns i området på sjukhuset och runtom. Kollade dock inte batteriet på telefonen ordentligt och det gjorde att vi inte han fånga den vi tänkt, först sa appen att vi va långt ifrån trots att vi stod just precis där appen visat att den fanns. När sen appen synkade med platsen så dog mobilen:( men vi tar nya tag imorgon! Walther tyckte det var coolt! Första gången jag fångade en Pokémon så satt den i ansiktet på Walther. Och hade jag fattat hur man fotade dom rackarna innan man fångade dom hade jag gjort det såklart! Haha!

Men fångade en på min fot;) En grön liten sötnos!


Såå jag ger tummen upp för spelet om man använder det med sunt förnuft som sagt! 

När vi ikväll inte kunde göra det vi tänkt så unnade vi oss en glass var och en Trisslott! Och ja vi vann 30kr x 2! Så 60kr! Skitskoj i all denna bedrövelse! 

I övrigt är det inte mycket som händer! Inget nytt direkt! Blir några dygn här igen:(

Nu är vi nedbäddade efter kvällsfika, och jag tog mig en dusch! Så underbart! Walther ser en film på dvd och jag ser gamla avsnitt av Sjukhuset från 2007. Jag älskar verkligen dessa dokumentärer! Verkligheten! Spännande! Och speciellt modet handlar om sjukhus! Fråga mig inte varför! Alltid fascinerats av sjukhusprogram!

 

Må gott!