MammaKaos

Få härliga sommarben utan att ligga i solen!

Denna sommar har jag inte varit ute så mycket i solen som jag skulle vilja. Inget sol och bad pga omständigheter med Walther. Så att få sommarfina ben har inte varit så lätt. Å andra sidan har jag svårt att få färg på benen. Man kan använda Brun utan sol produkter tex LE Mary Kay® Subtle Tanning Lotion. Men för att man ska få bra effekt behövs ca 1 veckas användande av den. Och ärligt talat har jag inte produkten hemma för tillfället. Men fick så fint tips av vår National Sales Director Lena. Två produkter och resultat DIREKT!!

 

TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion och Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15 Deep

Så enkelt att använda dessa tillsammans. Smörj dig ordentligt med lotion, och ta sen ca 3 pump av CC Cream. För mörkare nyans ta ytterligare ett pump! Sommarfina ben på nolltid!

Jag körde detta på mitt höger ben och ingenting på vänster!

Skillnad? Javisst!

Visst är det enkelt?? Och det kladdar inte, så du behöver inte oroa dig för fläckiga kläder eller sängkläder! Och du duschar helt enkelt bort färgen på benen! Smart och smidigt va.

Vill du ha dessa produkter? Såklart! Då kikar du bara in i MIN WEBSHOP och registrerar er och loggar in och köper dessa två härliga produkter. Annars slänger ni bara in en kommentar eller skickar mig ett mail på Michaela@familjenlejonbegrhjorth.se så ordnar jag detta!

Och nej jag går inte omkring med ett brunt och ett vitt ben, efter fotografering fick det vita benet en omgång med:)