Årets Högtider

Värme, trötthet och en uns av egentid!

Idag har det varit varmt, har mått sisådär! Varit otroligt trött och haft ont av värmen, bruakr inte ha ont av värme annars. Men idag har det varit jobbigt! Kan säkert ha att göra med att jag just nu är så trött och känner av min utmattningsdepression lite mer. Men jag försöker att se framåt och kämpa på!

Tog mig en stund av egentid idag på förmiddagen. Satte mig i badkaret och tog ett bad, satte på lite skön musik och försökte slappna av. Avslutade det hela med en härlig dusch och testande av mer produkter från MaryKay. 3 härliga produkter i setet:  Satin Body™ Pampering Set

Satin Body™ Buffing Cream exfolierar (tar bort döda hudceller) på ett varsamt sätt. Det är en peeling för kroppen.
Satin Body™ 2-in-1 Body Wash & Shave: Rengör skonsamt och kan användas som raklödder.
Satin Body™ Hydrating Lotion:
Ger härlig återfuktning i upp till 24 timmar och går lätt in i huden! Lenar och skyddar huden!

Som vanligt hittas produkterna min webshop!

I övrigt har denna dagen varit slö, helt slut efter gårdagen som avslutades i Binneberg hos min moster som fyllt år. Hade släktingar från Värmland där också. Jättetrevligt! Åt gott, fikade och spelade kubb. Tittade även på kort ifrån Värmland och lyssnade på musik, bla en inspelning på min gammelmorfar när han spelade gitarr och sjöng. Riktigt skojigt att få höra måste jag säga! Vi hade en så härlig kväll så klockan blev över 12 innan vi var hemma sen;) Så ja det är väl inte helkonstigt att vi är trötta idag;) Tack moster Ingela, Anders och kusin Beatrice och vovven Jackson för en härlig kväll! Och tack alla andra som var med!

Imorgon blir det mer kalas för då ska vi till Habo för min svärfar fyller år:) Om nu inget annat kommer emellan. Walther har ont i örat ikväll och säger att han inte känner sig helt ok. Får ha lite koll på honom ikväll och i natt!