App-tips, MammaKaos, Pyssel&Kreativitet, Shopping

Mitt i natten…

Peter och hans kompis Bengt sitter och ser på OS-invigningen. Ja nu är OS i Rio de Janeiro, Brasilien igång. Jag är ingen sportmänniska, det har jag skrivit förr. Men vissa grenar i OS kollar jag nog. Hästhoppning, kanske dressyr och fälttävlan, och vissa grenar i friidrotten och simningen. Men jag längtar mer efter Paralympics, de som deltar där har helt andra grunder och förutsättningar, men de är fantastiska! 

Men invigningen skiter jag i! Sååå sent o se den. Nä jag la mig men kan inte sova! Tvn stör mig! Men jag unnar Peter en kväll med sin kompis!

Jag har “målat” lite i ColorTherapy. Här är 11 av mina favoritalster jag gjort:


Ska försöka sova nu. Är ju bondens dag på torget idag. Så vi åker nog fram en sväng. Walther ville se traktorerna. Jag vill köpa närodlade ekologiska morötter och andra grönsaker. Så glad att vi bor så bra att vi har så mycket bondgårdar och odlingar häromkring så man kan köpa bra mat. Och inte bara mat som färdats flera mil innan de kommit till våra butiker.

Selfie från i måndags❤️