Djur&Natur, MammaKaos, Mat&dryck

Släktingar, bakning och vacker utsikt!

Igår bakade Walther och jag en omgång dumlekakor igen, eller en omgång, vi gjorde en dubbel omgång. Köpte en blandad påse dumlekolor. Med original, mörk choklad och lakrits. Så goda med lakritssmak. Alltså bara en touch av lakrits, hade gärna kännt av lite större smak av lakritsen men den höll sig kvar lite efteråt;) Walther var både stolt och glad över att få vara med o baka:)

Min egna mästerkock!!
Mmmmm:)

Hade med dessa goda kakor ner till Habo. Peters faster och hennes man från Eskilstuna var på besök så vi åkte ner och hälsade på dom lite. Kakorna var uppskattade!
Påväg till Habo åkte vi över Brandstorp:) Så vackert med utsikt över Vättern och Visingsö.

Vackrare i verkligheten!

Strax utanför Brandstorp mot Habo är det ett stort hjorthägn. Jag sa till Peter att “Det var värst vilken stor släkt du har” Sånna skämt får han ofta höra för han heter ju Hjorth! Lånat bilden nedan från Svensk Hjort

Visst är dom vackra?!

Nu ska jag försöka sova trots värmen!