Michaela

Flygande start


Igår kväll var jag iväg till Scandic Billingen i Skövde på Kickoff med Mary Kay, temat va Flygande start! Lotterier, härliga människor, berättelser och fina produkter samt massa go inför seminariet om några veckor! Jag är laddad!

Hade turen att vinna på närvarolotten:) Ögonskugga:) Sååå cool, dock är jag rätt feg när det gäller färger på ögonskugga! Men måste prova!! 

MaryKay at Play “Out of blue”

Va en kanonkväll! Dock fick jag huvudvärk och hade inga alvedpn med mig, men ipren, vilket jag absolut förbjudits att ta! Men kände att jag va tvungen innan det började spränga ännu mer i skallen! Men jag kommer inte göra om det! Då min mage ändå är lite sisådär just nu! 

Åkte bussen till Skövde då jag inte orkade med att leta parkering inne i Skövde. Normalt har vi våra möten i en lokal utanför Skövde. Men ikväll hade 4 SD (Sales Director) slagit ihop sig för kickoff! Så då hade de bokat lokal inne i stan. Fick dock skjuts hem av M. Tack kära du! Va hemma 5 min efter att bussen skulle gått från Skövde så jag sparade ca 40 min på det:) Skönt! 

Bjussar på en kvartett av samma selfie fast med olika filter;) första bilden är oredigerad dock;)

En trött MammaKaos! Men ja bjussar på den;)

Nu ska jag sova:) Gonatt!!