App-tips

Helgpepp!

Kan ju behövas i detta trista regnväder.  Hela denna helgen Har det varit Kräftival här i Tidaholm.

Fredagen är mer eller mindre barnens dag då de får fiska kräftor i ån Tidan från kl 17. Planeringen var att Walther skulle fått göra det men regnvädret gjorde att vi avstod. Han ville inte själv och att sitta och fiska i flera timmar i regn o rusk gjorde att vi skippade det. Jag hade sett framemot det annars. Men kändes rätt gött att skippa det ändå;) Vi gick fram och kikade och tog en fika på Turbinhusön. Sen åt vi asiatisk buffé på Golden Thai. Mums. Man väljer det man vill ha av kött, fisk & skaldjur, grönsaker mm och lämnar samt sås till kocken som tillagar medan du väntar! Jätteskoj och GOTT!!

Avslutade med att gå en tuff match och verkligen utklassades av Walther i Yatzy! 

Men kul var det! Alltså sällskapsspel och Lego har varit räddningen denna sommar!!

Igår var det underhållning på stan av lokala förmågor såsom My Kullsvik. Men även coverbandet Moderna Tider (covers på Gyllene Tider) och sen rapparen Petter. Inte min smak av musik men hade vart grymt kul att se. Så vi gick fram och kikade runt, kollade in tivolit (bara kaffekoppar, hoppborg och nån studsmattegrej) och köpte lite lotter. Sen började regnet IGEN! Så vi gick och åt pizza och sen gick vi hemåt! Regnade massor då! Va som en dränkt katt när vi kom hem!

Största anledningen till att vi gick fram va ändå att vi skulle köpa glass. När vi kom hem hade vi inte gjort det! Så Walther och jag tog bilen till Ica och köpte det och lite annat smått o gott! Väl hemma åt vi glass o myste innan Walther la sig. Peter o jag kollade in OS på tv och myste i soffan. Nu va det inga roliga grenar på tv så jag roa mig med telefonen och snapchat bl.a.;)Då blir det såhär skojiga bilder:

Såå rolig app!!!

En annan app jag redan skrivit om några gånger är ColorTherapy

Och ja dessa 3 färdigställdes. Gillar mest de där flickorna med långt hår, varför vet jag inte. Men här fick jag med två bra budskap också. Helgpepp:)

Ni har väl inte missat att kolla in mitt filmklipp på MIN Facebooksida för Mary Kay? Varje fredag kommer det att komma upp filmklipp där. Det kommer handla om Hudvård, makeup, erbjudanden, presenttips, peppning mm. VARJE fredag alltså!! Så in och gilla min sida så är du med och inget missas:) Lite nyheter från min sida gällande MaryKay kommer snart också:) Men avslöjar regn nu för er att jag har en liten värdinneklubb!


Nu ska jag försöka sova! Skallen värker lite grann:/ Och klockan är mycket! Äntligen är jag trött!

Så jag säger godnatt och sov gott!!