Jobb&pengar

6 fördelar att jobba med Mary Kay!

Får ofta kommentarer om att det kan inte vara lätt att sälja dessa produkter som Mary Kay tillhandahåller. De är dyra och billigare alternativ finns i butiker mm. Och ja det finns billigare alternativ, men kvalitén hur är den? Den innehåller ofta plastpartiklar som är farliga för miljön. Sen är en del produkter testade på djur! Våra är det INTE! Våra är dermatologiskt testade dvs hudvårdsspecialister och hudläkare har godkänt dessa produkter! Dessutom är våra produkter mycket prisvärda och de varar i 3-8 mån beroende på produkt! Och vill man ha en hållbar hudvård, kroppsvård och MakeUp så är bra produkter A&O. Våra mascaror innehåller inte heller tex cobalt eller nickel som många billiga mascaror innehåller och som är stor orsak till allergier.

Får vi någon utbildning när vi nu får kalla oss Fristående Hudvårdskonsult? Ja! I vårt startkit finns massa utbildningsmaterial både om hudvård, produkter, hur man bokar hudvårdsklasser och hur man gör för att bygga team. Vi har ett fantastiskt intranät där vi kan se videos, gå mer utbildning, hitta produktinformation mm. Dessutom träffas vi varje vecka för att dela erfarenhet, bygga mål, få utbildning och bli peppad i arbetet! Alla nya konsulter får nykonsultutbildning av vår Sales Director i vår Unit (Team).

Första helgen i september åker dom som vill på Seminarie Göteborg! Utbildning och Seminarie 1-2 september. På kvällen den 1 september är det show, galamiddag och utmärkelser. Då är det långklänning helst galaklänning som gäller. Detta evenemang kostar ca 1500kr. Men startade man under perioden augusti 2015-juli 2016 (tror jag det var) får man dessa biljetter gratis när du lagt din första order. Så jag fick min:)

Och klänningen jag kommer bära är min bal/brudklänning! 13 år gammal är den och den passar ännu och jag ÄLSKAR den!

När vi är ute och jobbar är det dresscode som gäller! Vi som är Fristående Hudvårdskonsult bär ALLTID vid arbete, unitmöte, Seminarie och utbildning: Vit blus/ top, svart knälång kjol, svart kavaj, hudfärgade eller svarta strumpbyxor och svarta skor med hel tå, ej gympaskor, foppatofflor, tofflor eller dyl. Allra helst ska vi också bära MakeUp från MaryKay! Man ska alltid se vårdad ut, vi är ju företagets bild utåt.

Såhär ser min ut upphängd (Ni ska få bild på mig i min dresscode)

Dresscode är för att alla ska få känna sig delaktiga, ingen ska vara utanför när vi jobbar, vi ska känna oss fina och snygga och se fina ut när vi representerar MaryKay! Jag känner mig fin och professionell när jag har mina arbetskläder på mig. Och jag känner mig inte utanför när jag träffar mina kollegor.

Undantag vad gäller dresscode är när man börjat bygga sitt team och avancerat uppåt och får Röd kavaj. Eller når Sales Director då du bär lila kavaj och svart topp och kjol/ klänning. 

På kavajslaget bärs alltid dina olika pins som du får beroende på hur du bra du jobbat! Och på vilken nivå du är!

Här är 10 fördelar enligt MIG med att vara FriståendeHudvårdskonsult:

  1. Gemenskap: Man får många nya vänner, både bland kollegor och på hudvårdsklasser och facials!
  2. Vänskap: Som sagt vänskap för livet. Man har kul tillsammans och man stöttar varandra i arbetet! Problem löses tillsammans! Man har alltid någon att vända sig till om man har frågor eller motgångar gällande arbetet! Man känner sig en i gänget och ingen ska behöva vara utanför!
  3. Kunskap och erfarenhet: Vi får kontinuerlig utbildning både via seminarier, på veckomöten, intranät, evenemang och genom vsrann. Vi får erfarenhet genom att använda produkterna, visa produkter via facials och hudvårdsklasser och att dela med oss av våra produkter och eller vårt företag!
  4. Inkomst: Vi har alltid 50% på vår försäljning. Klättrar du i vår karriärstrappa kan du nå högre och tjäna mer. Både pengar, bilar, ringar, smycken mm. Inget är omöjligt!
  5. Självförtroende: Man får genom utbildning, kunskap och erfarenhet mer självförtroende att våga prata inför folk, berätta om produkter. Jag har fått bättre självförtroende av att använda produkterna, känna mig vacker med en bra hudvård och MakeUp! Med en bra hudvård i grunden blir MakeUpen mycket bättre!
  6. Alla får vara med: Oavsett bakgrund, ekonomi och kunskap kan alla vara med! Ingen ska vara utanför! Alla är lika värda!

Igårkväll hade vi veckomöte samt nykonsultutbildning. Jätteskoj. Vi fikade, gick igenom nyheter, pratade och sen klippte vi och klistrade och gjorde våra målbilder:)

Att nå mål och drömma är bra!
Tänk alltid:

Om, kanske, försöka och måste ska man undvika om man vill lyckas! Säg som Gunde Svan:

Nu önskar jag er en god natt! Ska åka till Visingsö idag med Walther, Pappa, Tina och min farmor!

Så bäst att vara utvilad och orka:)

Godnatt:)