MammaKaos, Resor, Walther

Visingsö


Idag när jag vaknade vart jag lite ledsen när jag såg regnet vräka ner ute. Vi hade ju planerat en tur till Visingsö ihop med pappa, Tina, min farmor, Peters föräldrar, Peters syster och hennes två Goa ungar:) Mosters älsklingar!

Men regn o moln drog undan och solen sken allt starkare:) nästan vindstilla ute på Vättern när vi tig båten Braheholm Vaxholm från Gränna till Visingsö! 

Väl på Visingsö åkte vi Remmalag! Passade på att sno åt mig massa mys av mosters guldklimp Philip dom gärna ställde upp på selfies med moster:) Tog tyvärr väldigt lite kort på Visingsö av olika skäl! Men mysigt var det! Avslutade med en god kopp kaffe i underbart fina kaffekoppar och en tunnbrödsrulle med sik:) Sååååå gott!!!

När vi kom tillbaka till fastland åt vi gott av medhavd matsäck på en brygga mosters andra goding Linus tog sig ett ofrivilligt dopp;) Stôlle! Walther passade sig för vattnet “Fredrik gillar inte att jag får vatten i örat, han får mycket att göra med blodpoliserna då!” O ja, det stämmer Walther får inte bli blöt i örat. Han matade änder med en överlycklig Philip:) Som han skrattade!! 

När vi skiljdes åt på parkeringen åkte vi upp mot stan och givetvis köptes lite Polkagrisar in:) Kan ju inte åka igenom Gränna utan att köpa polkagrisar?! 7 polkagrisar och 3 strutar följde med hem:) Walther köpte 1 polkagris och ett polkagrisparaply också:)

Jag längtade efter violstång:) så ja det köpte jag såklart:) Tyvärr missade vi när de gjorde polkagrisar, men mysigt ändå:)

Dessa förknippas alltid Gränna med:) Mums:)

Walther var så nöjd med dagen! Men sa att det var synn att klassen o hans gamla fröken inte var med, då hade det varit extra skoj:) 

Varit hemma sen ca 2 timmar. Walther åkte med morfar och Tina hem, han skulle ta hand om kattungarna! 

Blev promenad med Gel och nu lite OS!! Jag gillar inte fotboll, men dammatchen mellan Sverige o Brasilien är bara såååå spännande! Förlängning efter 0-0 i fulltid! Ska det bli final för Sverige??? HOPPAS!! Vore kul att vinna mot brasilianskorna!! ⚽️ Va just sååå nära för Svenskorna! Träff på fel sida nätet:/

Ska ta det lugnt nu!! Helt slut!