Mammaevent&Mammalyx

Längtar!

Ja jag längtar efter att få riktig boost! Och det är 2 veckor kvar!! 2-3 september drar jag och ett antal av mina kollegor i Beauty Sisters till Göteborg för att sluta upp med flera andra Units (team) i MaryKay Sverige och Norden. Scandinavium kommer att lysas upp i ROSA i dagarna 2! Seminarier, utmärkelser, middag, röda mattan,  trevligt umgänge, show och bara vara mig själv! Michaela! MammaKaos får vara Michaela i två dagar!! Det ska bli så skoj!

Under seminarierna bär vi businessklädsel dvs jag som Fristående Hudvårdskonsult bär svart kjol, vit top/ blus, svart kavaj samt svarta skor!

På fredagkvällen när middagen och showen mm är är det gala/afton/balklänning som gäller. Temat är  blingbling. Jag har visat er innan min balklänning från 2003, som jag även använde som brudklänning 2005. 


Denna kommer bäras på fredagkvällen med diadem med en blomma på, halsband och armband av märket Dazzling. Och så mina nyinköpta HÖGKLACKADE  skor. 

Skor och diadem från Ellos. Smycken från Dazzling, inköpta på Ica

Jag som inte är van vid höga skor:) Inget jag använder så ofta. Inte ens när vi gifte oss;) Ville ju inte va längre än min brudgum, Peter! Han är 172cm lång och jag är 174cm. Så är redan 2 cm längre än han. Men nu är det jag och en massa brudar som ska ut och svira så då åker klackarna på:) Kommer ha dom som “jobbskor” också, Känner mig så fin när jag är klädd i businessklädsel:) och jag har lovat er alla foto när jag är klädd i businessklädsel. Det kommer… Det kommer…

Nu ska jag ta det lugnt med Ernst!