MammaKaos

Cowgirls, awards, mot mina mål!

Alltså måndagar är min favoritdag!! Det innebär Veckomöte med Beauty Sisters!! Ikväll var inget undantag. Dick kom jag nästan 2h timmar sent. Hade styrelsemöte med HRF Tidaholm innan. Så det fick gå att vara försenad;)

Det var Awards Night ikväll! Och Temat var Cowboy! Passade mig utmärkt:) Jag som älskar westernridning! Så ikväll var vi alla klädda som cowgirls! Det var utmärkelser och utlottningar! Tydligen låg jag topp 9 förra kvartalet i inköp! Så jag vann en bricka.

Och ännu en gång fick jag kliva fram och hämta pris!! Valde en Rosa sprayflaska, duschsvamp och presentpåsar i ett set! Lovely! Tack så mycket! Fick ej med det på bild!

Och ännu mer pepp mot mina mål! Har ju visat er min måltavla innan i inlägget om hur det är att jobba med Mary Kay! Här kommer den igen:


Så bara att kämpa på och jobba vidare!