Djur&Natur, Familjen, Jobb&pengar, MammaKaos, MaryKay

Sköldpaddor, jobb och träningsstart!

Igår när Walther kom hem Från skolan åkte vi iväg till en tjej utanför Skövde och hämtade 2 små fina kamrater som Walther döpt till Bella och Walle! De är av arten gulmagad Vattensköldpadda! Enligt säljaren är det en hona och en hane. Men jag tror efter googlande och läsande att det nog är två hanar… Så Bella kanske inte är nåt vidare namn?! Men Walther bestämmer! Det är hans och han är så duktig! Mat mitt på dagen sköter ju såklart jag då han är i skolan. Men i övrigt är det han som sköter dom! Vi kommer såklart stötta och hjälpa honom vid tex rengöring. Gel är så rolig, hon är nyfiken och sitter och kollar när de simmar omkring och vrider på huvudet. Idag satt hon i mitt knä vid akvariet och Walle simmade fram mot rutan när Gel körde fram nosen, och så plaskade Walle till! Och Gel flög ner på golvet och bara stirrade och vågade inte gå fram:) men ändå ska hon kolla dom:) 

Igår när vi precis släppt i krabaterna!

Idag! Walle är nyfiken och kikar gärna och “pratar” när man kommer fram!

Så himla roligt nöje vi skaffat oss. De bor i Walthers rum, och ja den sticker ut några cm utanför bordet, men videon står precis intill. Har inte hittat lämpligsre lösning och det står stabilt!!

Idag har jag jobbat, haft min första facial (enskild hudvårdsrådgivning)! Så himla kul:) träffat en tjej som jag känt sen gymnasiet. Jätteskoj! Fick en trevlig stund ihop! Och jag fick vara jag och jobba en stund:) 

Nya katalogen, välfylld väska och klackskor är grejer det:)

Påväg hem skulle jag tanka. På ett ställe va troligen bensinen slut där. Så körde till nästa mack… Strul med pumparna där… Trodde då att mitt kort strulade att de hade en gräns att man måste ha minst 100kr på kortet. Så jag kollade med Peter och han swishade mig! Men mitt i alltihop står en tjurgubbe bakom o ber mig flytta bilen. Jag sa att jag ska tanka men att något strular… Killen vid pumpen bredvid hade också problem, då tyckte gubben jag skulle flytta mig och ställa mig sist… Gjorde det och gubben fick ingen soppa han heller… Haha… Ännu surare gick han till nästa bil och sa att pumpen va paj! Då vände jag och körde till Preem! Bemannad station, tänkte att funkar inte kortpumpen så får jag gå in på macken! Men där funkade kortet:) Men den där gubben glömmer jag inte, han såg på mig som om jag vore en värdelös kvinna som inte ens kan tanka! Och i dom kläderna blev det väl ännu mer klart för HAN att jag var en usel kvinna!… Hade ju businessklädsel dvs svart knälång kjol, vit top, svart kavaj och dessutom tog jag på mig lite högre klackar!!! Haha! Men va då… Ja bjuder på den:) varsågod! Va inte mitt fel att det inte gick och tanka! Och eftersom jag klarade det alldeles ensam på Preem så ja Jag är kvinna, men jag kan faktiskt tanka min bil själv!! Även iförd min businessklädsel!

Väl hemma hade jag 10-15 min på att byta om och varva ner! Tog ju 25-30min extra pga tankningen. Men jag hann, strax före 18 stod jag i bowlinghallen och säsongens första träning inleddes kl 18! Äntligen är skåpen klara därnere i hallen. Blev sättningar i skåpen när de flyttades för nåt år sen pga renovering och det gick inte att låsa och ibland var de svåra att öppna! Något dom vår tränare påpekat åtaliga gånger, betalar vi hyra ska vi ju kunna ha våra grejer i skåpet med! Men nu är det fixat! Träningen gick sådär! Första serien  godkände jag väl liksom sista! Jag godkänner aldrig en serie under 100! Och ikväll blev det 109, 129 & 112. Jag va inte nöjd med serie 1 och 3 men får väl säga som så att det va godkänt! Och jag har inte spelat sen SM i början av maj! Så lite ringrostigt och varmt!! 

Nu sova! Läkarbesök med herr Walther imorgon FM på barnmedicinmottagningen. Har inte fått klart för mig varför. Om det är habiliteringen som är de som begärt det då de har begränsat med läkare eller om det handlar om Walthers tuffa sommar med alla inläggningar, operation och all antibiotika! Öron har inget nämnt, men de har ju haft kontakt med infektionsläkare bl.a. Och även barnmedicinläkare. Så det har mycket väl med det att göra. Sen ville de ha tillväxtkurva mm från skolan. Men det skickade skolsköterskan efter ett telefonsamtal:)

Håll tummar och tår att allt ser bra ut! Är lite orolig då han då och då klagar på att han har ont ännu!