MammaKaos, MaryKay, Resor

I’m ready for this!


Alltså denna helg kommer att finnas i minnet för alltid!!

Alltså, att se sin Sales Director (Teamleader) flera gånger gå upp på scen o ta emot utmärkelser, se nya Sales Directors göra debut, bra musik, härliga shower, föreläsningar, peppningar, utmaningar, uppmaningar! Jag kan inte beskriva i ord vad jag varit med om! It was amazing! Tack för allt! Tack till Ann& Bo Wallblom, detta par som tog Mary Kay till Sverige och lät startskottet gå i Sverige 1992!! Och till deras son Carl-Henric som idag är VD för Lesley Cosmetics Mary Kay Norden! 

Tack vare dessa finns det över 25000 Fristående Hudvårdskobsulter i Sverige, Norge och Finland! 

Tack till Katarina för allt du ordnar för oss i Beauty Sisters! Tack Maggan för att du övertalade mig att hänga med i businessen:)

Och tack, nej superdupermrgabamsebamseTACK till kvinnan som 1963 började berika kvinnors liv! Och ville att detta skulle delas vidare! Alla skulle ha en chans att vara med!

Ja tusen tack Mary Kay Ash


f. 12 Maj 1918 död 22 November 2001

Alltså jag vet vad jag vill nå för mål och när! Och jag SKA nå dit! 

Uppdaterar mer imorgon om helgen!

Nu sova:)