Årets Högtider

Fira pappa på fars dag, nyheter och erbjudanden!

Igår lanserades höstens nyheter från Mary Kay. Massa nya härliga, produkter för både honom och henne och för alla åldrar. 

Nyaste The Look släpptes också. Den återfinns här:

Årets nyheter innehåller förutom underbara nya härliga hudvårdsprodukter också fina set för både honom och henne med olika duschgel, bodymousse, bodymist,  dofter. Men också härliga makeup och nagellack i höstens färger. Mycket metallic. Vad sägs om en palette med ögonskugga i 5 olika färger, eyeliner i två nyanser i en enda förpackning med smart borste? Eller ett härligt riktigt täckande nagellack i mörkblått eller roseguld? Våra set är perfekta presenter och JULKLAPPAR dessutom kan produkterna i seten kan köpas separat om så önskas.

Den 13/11 är det dags att fira pappa på fars dag. Jag har de perfekta presenterna, och i tre olika prisklasser. Maila mig: Michaela@familjenlejonberghjorth.se eller beställ via min webbshop enkelt och smidigt.

Beställ nu innan produkterna tar slut! För vissa är bara på tillfälligt besök! Så passa på att köpa dina julklappar redan nu!

Kom gärna med din bokning för hudvårdsklass eller facial. Jag har massa spännande tema på hudvårdsklasser att erbjuda dig och dina vänner!

Fristående hudvårdskonsult, Mary Kay