Familjen

Efterlysning, förberedelser och myskväll!

Jag börjar med att efterlysa kartotek storlek A5. Ett eller ett par är av största intresse. Bokhandeln hade inga när jag var inne, så sällan de använder sådana nu för tiden, hon kunde beställa hem, men de kostade ca 250kr st då. Och leverantören hade inga inne nu heller. Letat på nätet och ja de kostar runt 250kr st. Känns lite saftigt, skulle vilja ha två st allra helst! Men 500kr ca, nja,  lägger hellre dom pengarna på produkter istället. 

Tacksam om någon har sådana här liggandes och vill bli av med dom.
Tack på förhand! 
Nu är det bestämt. På tisdag ska ett sista, farväl tas av Peters mormor. Och trots lite motsägelser från vissa håll ska Walther följa med på begravningen. Han har sagt det själv att han vill detta. Han har frågat om jag kollar med fröken så han får ledigt från skolan. Han har bestämt att han ska lägga en röd ros på kistan. Så nu förbereder vi honom för vad som komma skall. Han kommer klara detta galant. Han och Eva hade nåt speciellt mellan sig. Han älskade Eva. Och ja hon var underbar! Vila i frid! 

Ikväll har vi vilat och myst. Kvällsfika vid tvn blev det. Walther måste ju äta när han tar sitt antibiotika så vi körde på rostat bröd och Billingeost. Så gott. Jag klara, dock inte mjukt bröd alls, oavsett rostat, ljust eller grovt…. Får hålla mig till knäckebröd. 

Men mys blev det ändå, nån var extremt mattesjuk ikväll. Tryckte sig emot mig och gosade. Min pärla, min stjärna, min Gel. 

Mys

Imorgon är det inget planerat. Skönt det, för helgen är späckad. Nåt varje dag från fredag till onsdag… Inget just nu som jag kan sålla känner jag. Fick avboka ett viktigt möte på tisdag. Hade hunnit kanske, men att gå på begravning kl 11 med fika efteråt och sen åka hem senast 12,45 för möte kl 13,30 blir extremt stressigt. Det är nog med stress att gå på begravning. Dessutom är det skönt att familjen får va samlad i lugn och ro efter också. Men detta möte har ombokats tidigare pga sjukdom. Men men det är inget att göra nåt åt. Kram och god natt!