Familjen

Fredagsmys utan barn.

Ikväll skulle vi ha fredagsmys med tacos tv/film och nåt gôtt i glasen. Walther är hos morfar denna helgen så Peter och jag fick tid för oss själv. Enda måstet vi hade var att hämta min farmor hos en väninna. Men så kom mamma. Åt våran tacos och fikade. Vovvarna var med också. Blev riktigt mysigt.

Mamma, åkte hem strax efter kl 22. Peter har lagt sig. Nu ligger vi och päser i sôffa, jag och Gel och ser på Beck-Kartellen. Druckit upp en hel flaska rosévin med hallon, ALKOHOLFRITT! Och nej jag är inte gravid. Men jag ville ha nåt gott i glaset men vågar inte inta alkohol pga levervärdet som nu är normalt, men ja äter för tillfället Alvedon dagligen, så jag får ta det lite lugnt. Men detta rosévin va hyfsat gott. Men höjdes av frusna hallon.

Imorgon ska jag stå och informera om HRF i disponentvillan med pappa och några till. Blir skoj. Sen ska vi till Habo på kalas hos Peters faster och farbror. Trevligt att träffa släkten igen:)

Så strax ska jag lägga mig också.