Jobb&pengar, MammaKaos, MaryKay, Mode&Kläder

Min I-Story of Mary Kay 

Jag heter Michaela Lejonberg, Fristående Hudvårdskonsult,  32år från Tidaholm. Gift, har en son och en hund. 

Våren 2015 var jag på en hudvårdsklass hos min styvmor. Jag hade hört talas om Mary Kay innan, men visste inte mycket. Maggan som höll i klassen frågade om det inte var något för mig att jobba, med Mary Kay. Jag sa “Nej!” Hon frågade fler gånger och fick samma svar. Tills drygt 1år senare, sommaren 2016! Och trots, att jag låg inlagd med min son på sjukhus och inte mådde så bra själv så tackade jag ja, 17/6 skrevs jag in och la första ordern. 

Hade en trög start men har insikten att: Jag KAN, Jag  VILL, Jag VÅGAR och Jag SKA! 

Jag har mål att till min 40årsdag i början av september 2024 SKA jag göra debut som Sales Director. Men för att nå stora mål behöver man bryta ner i mindre mål, det är då man lättare når målen!

Hittills har jag fått massa mer självförtroende även om det ännu går trögt för mig i mitt arbete. Men det är ju jag själv som är hindret till att inte komma vidare! Jag har växt under min korta karriär inom Mary Kay! Jag är stolt över detta! 

And I’m proud of myself, because I can!

. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Detta är jag! Och ja, jag ska nå dit! Glöm något annat! 

Varje måndag har vi Succesmeeting, även kallat Unit-möte eller måndagsmöte. Då träffas vi i Beauty Sisters i studion i Skultorp med vår Sales Director Katarina och får utbildning, rådgivning, produktkännedom, tips, idèer mm. Vi har utmärkelser och utmaningar, och alla har lika, värde! Vi delar erfarenheter och tipsar varann. Tex som jag skrev min sk I-Story här ovan. Och så fikar vi 🙂 Jag mår så gott av att komma på mötena. Förutom de gånger jag legat på sjukhus så har jag inget möte missat! Jag blir booztad och får va mig själv på dessa möten, jag är Michaela! Ingen annan när jag är på mötena. Nåja ok jag är Michaela Lejonberg Fristående hudvårdskonsult för Mary Kay! Det känns coolt att säga det och vet ni, jag bara älskar min “uniform“, svart kjol, svart kavaj, vit topp eller blus, svarta eller beiga strumpbyxor och svarta skor med hel tå och gärna lite klack! ! 

Har dock ny kavaj och ska be Katarina ta bild på mig i min uniform så ni får se! (på bilden gamla kavajen. Dessutom har min samling av pins ökat liiite.)  

Fast jag längtar så klart tills jag får bära Sales Director-dräkten. Den ändras från år till år, förra året var den lila och svart, i år den svart. 

Förstår ni mig hur tacksam och glad jag är över att ha detta jobbet! Jag bestämmer över tider, hur mycket jag vill jobba och jag är mig själv. 

Nu ska jag sova!