Årets Högtider, Familjen, Funktionshinderfrågor, MammaKaos, MaryKay

Önskemål inför stundande 11årsdag as och arga morsan rengör mikron. 

Alltså Walther får gärna önska saker och så. Allt kan vi inte fixa, men strasskakor det ska vi ordna till hans 11årsdag den 3 december. De jag bakade häromdagen dög, fast i de va inte lika fina som Evas enligt Walther. Men goda!

Men nu har han önskat sig tårta med Lego City Brandstation. Helst uppbyggd brandstation! Det är näst intill omöjligt! Men igår träffade jag en tjej som ar återförsäljare för Sugarkitchen. Vi diskuterade detta och om jag fixar en tårtbild med Lego City Brandstation och sen täcker tårtan i vit sugarpaste, lägger på bilden och sen gör legobitar i sugarpaste i matchande färger. Har googlat lite på bilder, dock inte mkt med brandstation, men annat legotema.

Jo en bild med brandbil på tårta i tema Lego,

Pinterest

Det fanns massa former och grejer till Lego där, men tydligen får man beställa från USA. Finns inget i Sverige o köpa ifrån? Har massa andra kul bilder i telefonen som jag sparat ner men inte vågar visa er pga upphovsrättslagen. Måste fråga ägarna först och det är några så då är det enklast att låta bli att visa.

Men om ni har tips och idéer så snälla skriv, visa och tipsa! Allt tas emot. Nu är det 1,5 månad kvar. Men det går fort! Speciellt när det är massa som sker innan.

Ser bara på hur snabbt helgen dragit förbi, och ja visst det har varit en späckad helg med både hörselskadades och vita käppens dag, kalas i Habo, Familjeloppis och besök hos min älskade mormor i Hova. Det sista rent spontant då jag var ca 1 mil ifrån henne. Så jag passade på att besöka henne. Så sällan vi ses. Det är 10 mil inkl resa till henne och världens tråkigaste väg typ. Och sällan jag träffar henne ensam. Men igår åkte jag dit. Hade med lite gofika i form av vaniljhjärtan. Sen kom min moster och ena kusin också. Men det blev en härlig stund.

Jag är inget fan av att köra långt själv, men måste träna på det med. Igår var det vackert med höstfärger och inte mycket trafik heller. Så jag njöt stundtals av resan till Lyrestad och Lyrestad familjeloppis. Väl där packade jag upp mina grejer. Stod ute och det var kyligt! Fick ta på mig Gels filt som är 11år gammal, det är Walthers filt från början. Svinkallt var det, så jag gav upp en stund innan då jag frös så.

Min helg i bilder… Mer hände.. Men firade dåligt…

Ja just det bingolotto spelade vi. Vann två Sverigelotter och hade dubbellott så det blev 4 lotter istället. Plötsligt händer det:)

Provade att rengöra vår mikro med Angry Mom, vinäger och vatten. Riktigt bra, inga konstigheter ju. Enda nackdelen att det luktade mycket efteråt… Vinäger doftar starkt! Men det funkade o doften lägger sig. Inköpt på Wish tror den kostade runt 20kr (kommer i te åt appen pga tekniska fel så kan inte kosta just nu).

Arga morsan rengör din mikro snabbt o smidigt. 

Idag är en dag då jag är sisådär. Värk i leder, trött o svårt att äta. Typiskt efter en intensiv tid. Lugnt idag, bara Unit-möte ikväll. Imorgon ska vi ta ett sista farväl av älskade Eva i St Johannes kyrka i Habo. Vi mins henne med kärlek!

Vila i frid

Så blir att ta det lugnt idag!

Kram kram