Hemma hos oss

Träning, lillelördag och Syrror 

Idag har jag ÄNTLIGEN fått ork träna igen. Vet inte hur många onsdagar jag missat träningen pga sjukdom. Var så kul att träffa gänget igen. Saknar dock lite tjejer. Tränar med enbart grabbar… Dock sporrar det mycket då de är bättre och jag kämpar hårdare för att prestera lika bra. Och så är de schyssta. För de peppar verkligen om det går dåligt. Men överväger ändå att byta till torsdagar då det är fler tjejer som spelar då. 

Träningen ikväll gick dock inte så där imponerande bra. Jag godkänner mig själv om jag gått över 100p i en serie. Men det blir inga bra resultat, så numera är det 120p minst/serie som gäller för att själv ska godkänna mig! Ja jag har enorma krav. Men nu är det två tävlingar kvar i år, och jag är i högre klass än förra året och innan dess. Så jag måste prestera, bättre. För visst vill jag kunna ta en sån här bild igen? 

Nåja! Jag har haft ett uppehåll pga, av sjukdom, kan kanske inte prestera på topp direkt då. 

På väg hem smet jag in på Ica. Kom på styvt hade räkor i frysen. Så köpte lite vitlöksbaguetter, mousserande alkoholfritt rosévin och en flaska med lagrad ekologisk julmust. Blev en mysig lillelördag. Peter gulare dock inte julmusten. Men det mousserande rosévin va gott. Och nej jag är inte gravid. Men jag är livrädd för att mitt levervärdet ska öka igen. Så jag undviker alkohol. Och jag tycker det är både gott och trevligt att dricka alkoholfritt. Kan säga att det är i bubblet lyxen sitter

Tittade först på Bonde söker fru och sen på den nya, serien Syrror på tv4. En helt ok serie. Jag ÄLSKAR sjukhusserier. Typ Cityakuten, Chicago hope, Holby City m. fl. Dock känns dessa mer “riktiga” än denna nya svenska serie. Men helt ok och bra, skådisar. 

Tänkte lagt mig, men en film jag inte sett sen högstadiet,  en verklighetsbaserad men otäck film. Och bra, långtråkig till o från. Alive. Handlar om ett lag i amerikansk fotboll som flyger till en match i Sydamerika och kraschar i ett stort oväder i Anderna. Man får följa hur de hjälper varann och gör så att så många som möjligt av de överlevande ska överleva. Sevärd. Dock kommer jag inte orka hela filmen tror jag. Men en stund till. Har ju finfint sällskap i soffan. 

Mamma gris!

OCH har unnat mig ett par rutor god choklad… Gömmer jag den inte Jan hag nog glömma att unna mig ett par rutor igen… Finns fler i detta hushåll som gärna äta choklad

Men så är det ju….. Mmmmmmm…. 

Marabou
Vad gör ni för att ha lite vardagslyx/mys?