Årets Högtider

Typ vanlig torsdag 

Och inget har hänt typ… Vart en lugn dag bara. 

Walther och jag var på banken och tömde sparbössorna. Det är spardagar nu. Alla barn som sätter in på sina konton får ballong och två biobiljetter. Dock är det biljetter som bara gäller lördag och vi är inte hemma då tyvärr. Walther var inte glad över dessa biobiljetter heller… Tyvärr! Han klarar inte ljudet. 

Handlade med farmor och hennes granne på Coop. Ja jag ett, ja är gift med en man som jobbar på Ica. Men ibland handlar jag på Coop. Oftast om farmor är med mig. 

Fikade hos farmor sen innan vi gick hem och kokade grönsakssoppa. Mums, men nåt saknades, vet inte vad. Men helt klart ätbart. 

Walther är nattas sen en stund och vi ser ännu en ny tvserie, Svartsjön, läskig serie om ett gäng svenska, norska och danska ungdomar som åker upp till Norrland och tar över en skidanläggning. Händer massa mystiskt. Spännande, läskigt men rätt bra. 

Imorgon blir det lugn dag. Ska iväg på kvällen. Pappa och Tina ska bjuda mig på Golden Thai. Skulle ju ätit på gränden en kväll förra månaden men jag var ju sjuk, så nu blir det Golden Thai istället. Kul kul:) Min födelsedagspresent från dom:) Peter och Walther får myskväll själva här hemma. 

Snart läggdags här. Alldeles slut idag! Varit mycket ett tag.