Årets Högtider

Försenad födelsedagspresent!

Jag fyllde ju 32år den 4 september. Fick då en middag från pappa och Tina ihop med dom och farmor. Den 30 september skulle vi ätit på Glada Gränden. Men jag var ju dålig, så vi sköt på detta. Igår kväll blev det av istället, dock på Golden Thai. Pappa, Tina och farmor åt från menyn och jag valde den Mongoliska buffén. Fick ju välja precis vad jag ville och lämna till kocken som lagade till det direkt. Valde enbart fisk och skaldjur! Och så grönsaker förstås. Såå gott förutom nån bläckfisk… Fick ta ur “köttet” ur skinnet o det va ok smak, men konsistensen var märklig, gelé som typ växte i munnen, svårt att beskriva. Men fick lite diskret spotta ur i en servett. Allt annat var kanongott.

Kvällen avslutades med fika hos min farmor, dit både Peter och Walther också kom. Mysigt! 

Missade dock att fotografera. Lät mobilen bara ligga faktiskt. Var skönt det med. 

Men jag hade en underbar kväll! Så tacksam över att ha min pappa, farmor och Tina! Tack för allt ni gör för oss alla! 

Skulle lägga mig tidigt var det tänkt. Ska åka till Hova idag och hälsa på mormor och släkten. Peter jobbar så jag, Walther och Gel åker själva. Mysigt. 

Men det där med att lägga sig tidigt… Haha kyss mig… Va ju Beck – Okänd avsändare på Sjuan. Var bara tvungen att se det. Hade inte sett den innan. Riktigt bra! Sen kunde inte Walther somna, han frågade om han fick lyssna på musik, och ja, han fick det. Och den ungen har smak! DANSBAND! Denna gång fick Dansbandet Chiquita stå för nattningen. Och det gjorde de bra! Han somnade snabbt. Tack Benny och Kenneth. Det är bara dom kvar ifrån den skivan. 

Jag har äntligen krupit ner i min säng, klockan är över 1. Så nu måste jag strax sova! 

Ger er dock ett bildcollage. Försökte fota Gel i eftermiddag. Alltså va lättare sagt än gjort! Blev som det blev..  

Gel vill visst inte va fotomodell

God natt gott folk!