Familjen

Öronprinsen och omgjord blogg.

Min magkänsla hade än en gång rätt. Ringde Öron/Näsa/Halsmottagningen  i morse och rådfrågade om Walthers stackars öra. Om hans smärta mm. Vi fick rådet att direkt åka in mellan 9 och 11 då de har jourmottagning. De skulle försöka så någon av “våra” läkare skulle kolla honom utöver den som var jour. 

Kl 9,50 klev vi in på mottagningen. Stressade som bara den för att komma iväg så snart vi kunde då jag helst inte ville vänta för länge. En timma fick vi vänta på vår tur. 

Dock var det inte möjligt att få till så någon av “våra läkare” kunde kolla honom,  men en läkare vi träffat när vi låg inne på barnmedicinavdelningen och som jag tyckte om tog sig an Walther. Och han sa att han inte vågar låta oss vänta utan behandling tills på fredag när vi ska träffa dr Dahllöf igen. (Den dr som haft mest hand om Walther och opererat honom.) Utan satte in ännu en kur antibiotika IGEN! Det avgörande var att Walther överhuvudtaget inte lät dr ta i örat för att kolla bakom, och det lilla han såg va rött och irriterat. I örat såg det bra ut, dock aning förtjockad trumhinna. Puss! 

Efter besöket på mottagningen hämtade vi ut antibiotika på apoteket och sen drog vi till Burger King. Jag säger dock att Max är bättre. Men Walther fick välja mellan Max och Burger King. Walther och jag åt efterrätt med; glass, belgisk våffla och kaffe. Hade ju med våra laktastabletter så vi passade på. Så gott, men sååå sött. 

❤️❤️❤️ Min älskade öronprins ❤️❤️❤️

Blev en sväng på Biltema också. Var tvungen att byta torkarblad på bilen. 

Ikväll trotsade jag min trötthet, tog mig ner till hallen för en timma bowling. Hur skönt och kul som helst. Bättre än på länge gick det att spela även om jag behöver höja resultatet lite till för att nå mitt personbästa. 

Resten av kvällen har jag vilat, sett Bonde söker fru och Syrror på Tv4. Och så har jag sällskapat med datorn. ÄNTLIGEN fick jag i ordning på min blogg och hemsida. Lite småfel kvar, lägga till nån sida mm. Men annars är jag nöjd. Riktigt nöjd! 

Va tycker ni? 

Är så extremt nöjd med min header! Enkel, men snygg! Utan krusiduller och lullull. 

Kommer ändra även i mobilversionen. 

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag ta prover på Hälsocentralen i Hjo kl 9. Så blir upp och iväg tidigt. 

Godnatt!