MammaKaos, Vardag, Walther

Open Live Writer!

Alltså sen jag köpte min laptop med windows 10 har jag i princip bara bloggat från mobilen. Där har jag en enkel wordpressapp att blogga med. Tycker det är otroligt krångligt att logga in på mitt wordpresskonto via webbläsare och skriva inlägg liksom. Provat ett par varianter här på laptopen men inget som jag gillat, allltså, funkat och skriva, men har fått lägga in kategorier i efterhand m.m. NU kollade jag återigen App-Store här på laptopen och sökte igen, och hittade ett program som heter Open Live Writer och det är så likt Windows live Writer som jag använde förut på den stationära datorn innan även den uppdaterades. Enda minuset med Open Live Writer är att det tyvärr är på engelska. Men då det är så snarlikt Windows Live Writer så är jag trygg och vet hur programmet fungerar och känner igen funktionerna i det. Så ÄNTLIGEN kan jag blogga på riktigt via datorn igen. Det ger så mycket mer inspiration.

2016-10-27

Just nu har jag sett andra delen av tvserien Svartsjön, alltså näe det är inte min smak alls. Men ja det är sevärt ändå… ja jag är knäpp! Men nu ska denna knäppgök byta soffa mot säng. Imorgon ska vi upp tidigt och iväg. Kl 8 måste vi åka. Kl 9 ska Walther träffa dr Dahllöf igen på Öron/Näsa/Halsmottagningen på SkaS Skövde. Andra gången denna vecka som vi ska till öron. Dock är morgondagens besök ett planerat besök. Men ändå, är så less på allt detta som kretsar kring sjukhus. Och jag lider med Walther varje gång. Och nu speciellt när han har så ont, vi får inte röra örsnibben, så ont har han, och han frågade om dr Dahllöf ska kolla bakom örat. Och jag svarade att ja det måste han ju göra. Walther blev så ledsen. Tacksam att det är just Dr Dahllöf imorgon. Han känner Walther! Trygghet.

Men oron är stor för att han ska behöva opereras igen. Vi vet att denna risk finns. Men det har blivit förträngt, men nu är det uppenbart att det inte läkt ut och att det är innanför örat som all skit sitter! Alltså det skrämmer mig jag ville inte behöva vara med om det igen, vill inte se min son sövas igen för att sedan mötas av denna jobbiga syn:

Bilden tagen på uppvaket precis efter den 4h långa operationen den 8 juni! Så rädd att allt ska upprepas igen. Så typiskt att han ska bli dålig lagom till sitt höstlov. Skämtade med hans assistent på skolan igår, Walther är nog allergisk mot skollov! Han blir alltid sjuk! ALLTID! Men ska försöka se framåt så mycket jag kan!

Nu sova så jag orkar med morgondagen.

Kram och godnatt!!