MammaKaos

Mycket tankar men vi måste se framåt och njuta av stunden!

Vart på återbesök med öronprinsen hos Dr Dahllöf.

Just nu kan man inget göra, mer än låta han äta upp sin kur med antibiotika, han skulle äta 1 v- 10 dagar, men idag tyckte dr att han ska äta upp det han fått utskrivet dvs ca 14 dagar.

Remiss skickad till Göteborg för vidare bedömning och dr skulle trycka på så det blir en kontakt inom en månad. Walther är ordentligt smärtpåverkad och speciellt vid beröring. Ev måste ännu en operation göras, men den vill de inte göra i Skövde utan vi måste tyvärr i så fall åka till Göteborg och göra detta där. Ett bakslag för oss, men tacksam att man ser begränsningen och att man tar till specialisterna i Göteborg.

Walther blev fundersam, han vill inte åka till Göteborg, han vill sova hos G&L på barnmedicin i Skövde, han vill att dr Dahllöf ska operera honom, vi känner ju han. Försökte lugna och förklara hur det ligger till och att vi ska åka tåg och spårvagn till Göteborg när det är dags! Det är ju sånt han gillar, men han lockades inte av det heller. Han är rädd, orolig och ledsen, trött på allt detta! Han har inte klagat på nåt innan men nu vill han inte mer. Och inte vi heller,

Men mitt i alltihop måste vi se framåt. Trots antibiotikabehandling ska vi ha ett bra höstlov nästa vecka. Vi ska starta lovet med att åka bussresa till Ullared. och göra som Walther säger; “Shoppa och äta gott!”Vinterkläder, regnställ och strumpor måste införskaffas till Walther, Jag ska försöka hitta byxor och underkläder till mig samt strumpbyxor. Sen lite annat smått och gott. Frågar man Walther så är det LEGO som gäller. Och ja han har sparat pengar, han har fått pengar av min farmors bror så han har pengar att köpa lego för, men sen behöver han kanske inte lägga varenda krona på just legoWinking smile

Men innan dess ska vi ha en mysig helg. Ikväll äter vi kyckling, potatisgratäng, hemmagjord bearnaisesås och sallad. Jag köpte åter igen en flaska alkoholfritt bubblande rosévin att njuta av ikväll och grabbarna får julmust. Imorgon ska Peter jobba lite extra, och jag ska jobba lite också. Har Höstmys& Öppet hus här i morgon eftermiddag mellan 15&18 och ev. klass mellan från 18,30. Så har ni inget för er så kom förbi mig vettja, har bra erbjudande på både farsdags presenter och julklappar. Bjuder på fika och lite annat gott! VÄLKOMNA!!

inbjudan

 

Nu ska jag äta upp min lunch och invänta M för en promenad med Gel! Skönt och få gå en promenad. Härligt väder ute även om det blåser. Men solen skiner, himmelen är blå. Och alla härliga höstfärger.. “njuter!”