Blogglistor/Utmaningar

Veckans lista v 43

Här kommer min lista för denna vecka! Alla deltagare och mer info om Veckans Lista finner du om du klickar på bilden nedan! När du gjort din lista får du gärna kommentera med en länk härunder så både jag och andra läsare kan läsa just din lista.

tumb[5]

 1. I måndags var jag på ett som vanligt underbart Unitmöte med mina kära kollegor i Beauty Sisters. Tack Katarina och alla ni andra för all inspiration och för att jag får vara jag när vi ses!!
 2. Min mage är mycket bättre
 3. Walthers höstlov har startat. ‘
 4. På måndag ska vi åka till Ullared och SHOPPA!
 5. Haft mysig kväll med mina pojkar. Ätit god potatisgratäng, kyckling och sallad, tyvärr ingen hemmagjord bearnaisesås som jag planerat då jag missat att köpa dragon och persilja! Så pulversås fick lov att duga.
 6. Unnar mig alkoholfritt bubbel ikväll (nej jag är INTE gravid! Jag vill bara inte höja mina levervärden igen!
 7. Imorgon har jag Höstmys och öppet hus här hemma Välkomna hit!
 8. Jag har världens bästa familj och vänner som stöttar, pushar och hjälper mig att hålla mig över ytan!

tumb[5]

 1. Tröttheten har tagit överhand och jag orkar mindre.
 2. Varit på Hälsocentralen både tisdag och torsdag för läkarbesök och provtagning. Dr tog mig på allvar, även om han var mer fokuserad på min mage…
 3. Walthers öra bråkar igen, 2 turer till SkaS Skövde och Öron/Näsa/YHalsmottagningen blev det för att ha koll på detta. Dr Dahllöf skickade nu remiss till Göteborg för vidare bedömning och eventuell ännu en operation. Dessutom äter Walther antibiotika igen!
 4. Kallt, grått, blött och blåsigt ute. Hösten är här. Fina färger dock och man kan med gott samvete tända ljus och mysa under filten uppkrupen i soffan.
 5. Inte jobbat som jag ska denna vecka och tyvärr ser jag ut att missa stjärnan för detta kvartalet!