Årets Högtider

Höstmys och Öppet Hus

Dukat upp, plockat, pyntat och fixat inför mitt Höstmys och Öppet Hus! Klockan är nu 16,16 och ännu har ingen dykt upp, Några har sagt/skrivit att de är intresserade. En del har inte svarat alls och en del har faktiskt skrivit/sagt att de inte kan komma idag. Än så länge kan det dyka upp folk. Tiden är satt 15-18. Så ja, än kan folk komma. Och ja jag blir inte ledsen om folk kommer efter klockan 18 hellerWinking smileTacksam för vem som än kommer! Peter har dragit till sitt jobb för några timmars extra jobb, Så jag och Walther är själva hemma. Så om du vill komma men känner att du inte kan för du har ingen barnvakt… strunt i det, kom ändå! Du är välkommen, här är alla välkomna! Vårt hem är öppet! Åh kommer du idag får du en gåva av mig!! En liten goodiebag!

Och vill ni så får ni ha myskväll med oss! Att umgås med vänner en lördagskväll är härligt. Gör för lite sådant nuförtiden.

Såhär ser det ut i en hörna i vårt vardagsrum (och skänken i hallen) just nu:

14910535_10154663768511737_4281208284460654430_n
 

Annars får jag nog börja planera kvällens mat… Tror det blir Hamburgare och Pommes… hemlagat. Godast och bra mycket nyttigare än kioskmaten.

Sen blir det nog filmmys på det om nu inga gäster dyker upp och joinar oss…