Blogglistor/Utmaningar

LOVE YOURSELF: Dag 2

Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig.

Åh vet inte vad jag ska skriva om, eller om jag ska skriva om allt som gör mig lycklig.

Familjen såklart, Min man, min son, Gel. Walther när han kommer med goa kommentarer, det gör mig så glad och lycklig!

Sen såklart släkt, vänner och bekanta som faktiskt pushar och hjälper mig.

Varje måndag mellan 18 och 20,30 har jag min egentid. Då är jag den jag är och träffar mina vänner och kollegor. Vi tjötar om allt mellan himmel och jord och fikar, och sen lär vi oss en massa nya saker om Mary Kays produkter och om hur vi ska arbeta! Varje gång är jag lika glad och lycklig när jag åker därifrån. Även om mina kollegor ofta lyckas bättre än jag är jag lika glad, Jag vet ju varför jag inte lyckas likabra! Jag måste ju jobba för att lyckas. Mitt jobb som Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay gör mig både glad och lycklig!

Jag har hittat något jag gillar och som jag brinner för och som jag verkligen vill arbeta med. Det bästa är att jag kan lägga upp min arbetstid och styra över mitt arbete. Vill jag inte jobba så mkt så vet jag att resultatet blir desto sämre, Jobbar jag på bra då ger det bra resultat! Och jag behöver inte gå upp kl 7 och åka till jobbet varje dag och dessförinnan lämna Walther på skolan. Jag kan lägga min arbetstid så jag kan vara hemma när Walther kommer ifrån skolan. Det gör mig så glad!

Sen blir jag glad och lycklig när jag får några timmar i stallet med alla underbara pållar. Att få sitta upp och rida iväg på Valle eller Nimbus är så skönt! Speciellt om man sitter i en Westernsadel. Och mår man dålig så kan man gosa och bara va intill hästarna och så är man så mycket gladare och lyckligare!

Men det är nog kärleken från familjen som gör mig allra lyckligast ändå!!

All kärlek, glädje och lycka till er mina vänner! Ni är fantastiska!! Älskar er!