Årets Högtider

Sista minuten, uppesittarkväll och de första julklapparna.

Igår klev vi upp vid 8. Walther tyckte det var onödigt att gå upp kl 8, men skulle va på sjukhuset kl 10 så bäst att gå upp. For iväg strax efter 9. Läkarbesöket gick bra, även många frågetecken kvarstår. Ev. Blir det ny op. Så länge han klarar sig utan antibiotika så är det lugnt. Men tyvärr har detta förutom nedsättning av hörsel även medfört nervsmärta/känslighet. Vilket vi får lära oss hantera. Nog om det. 

Efter sjukhusbesöket for vi till Dollarstore för inköp av julklappar och godis. Sen mat på Max och vidare shopping på ToysRus, ÖB, Rusta och Billtema där även fika intogs. De sista klapparna inhandlades och vi avslutade med Lidl. 
Dock fick jag dra till Ica och handla lite till då. Allt inte hittades på Lidl. Men NU är allt klart… Tror och hoppas jag. 

Har ikväll gjort omelett, hovmästaresås till laxen och ett par omgångar Toblerone Toblerone, en vanlig brun choklad och en med vit choklad. 

Förutom det har vi spelat bingolotto och jag vann 100kr.

När kl slagit 12 öppnade Walther, Gel och jag varsinna julklappar. En tradition vi har att öppna vid 12 om vi är vakna och orkar. Waltherfick pärlor som ska bli en en spratteltomte. “Hade ju inte önskat pärlor men jag gillar denna mamma, men jag antar du tycker det är sent o pärla nu eller. Men tack mamma!” 

Gel fick en ny leksak som såg ut som en babianröv, den sover hon med nu. Jag fick en bil och ett julkort av Walther som han gjort alldeles själv. Tack!

På tal om att få va min vill ha så kom Walther med världens finaste önskelista till tomten. Dock fick jag ju lösa det med att tomten fick den nu när det var i sista minuten han skrev listan. Men n så bra han skrivet, och rättstavat! 

Nu ska jag sova! God jul!