MammaKaos

Snart slut på 2016

Och jag skulle vilja göra en sammanfattning men vet inte om jag ska eller inte.. Känns som om detta året bara bestått av sjukhus och penicillinkurer. Iaf senaste 9 mån. Året började ju bra. Semester på ett underbart Gran Canaria med Walther i januari. Lugnt i februari och sen började karusellen… Walther har haft det tufft! 

Hittar säkert guldkorn om jag letar så ja under dagen ska ni få ett sammandrag av 2016. 

Hoppas och tror att 2017 blir ett bättre år. 

Idag ska jag iväg till radion igen på nyårsmingel mellan 15&17. Sen hem och packa. Imorgon bitti åker Walther och jag ner till Brodalen (utanför Lysekil) och firar nyår med mamma och hennes kille. Åker buss till Trollhättan där mamma och Kalle möter upp oss. 

Men nu sova. Ska hämta prins Walther på Hattis kl 10.  Som jag saknar denna goa killen. Ev följer han med till Skövde. Tar nog en fika ihop innan besöket på radiohuset eller mat någonstans. Bara jag och prins Walther. 

Kram och godnatt.