Jobb&pengar

Makeuputbildning och”Kunden har alltid rätt”

Ja det sistnämnda i rubriken har inget med jobbet att göra, eller jo, men inte det ja ska skriva om nu. Walther börjar mer och mer köra med oss att vi ska göra ditten och datten. En sak att vi gör det när han är sjuk. Men just nu är allt ok, och han kan mycket själv… Och ikväll utbröt en konversation där han delvis vann, jag blev helt mållös! Hmm… Sonen var törstig o ropade från sin säng “Mamma kom med vatten till mig” jag svarar att han kan hämta själv. “Men jag kräver roomservice” “jag frågar varför då? Detta är inget hotell” Får till svar:”jo mammas hotell, och du vet väl att kunden alltid har rätt!”
Vad svarar man på det? 

Blev helt mållös!

Alltså vad svarar man på det?  Han fick inget vatten av mig. 

Ikväll har jag vart på utbildning i makeup. Alltid lika sköj! 

Körde min Look från i julas men testade med svart eyeliner och matt grundskugga.

O ja det blev en hårdare Look än i julas, men jag gillar det otroligt nog.. 


Nöjd och glad efter en toppkväll med mina kollegor. Tack ni nog va med. Ses på söndagens kickoff. 

Nu ska jag sova. Får se va morgondagen bjuder på. Kram och godnatt!