Familjen

Inte enligt plan!

Men jo dagen har varit ok ändå. 

Skulle ju åkt till Brodalen på FM. Men mamma ringde o sa att det var snökaos och storm därnere. Så vi ställde in vår tripp. 

Tog sovmorgon och åt frukost ihop. Peter blev inringd på jobb 12-17.  Så Walther och jag såg på film/tv, stickade lite. Tog en fika hos farmor och promenad med Gel. 

Blev sen bjudna på middag hos pappa och Tina. 

Walther var trött och hängig och hade ont (klagade redan på em att han hade ont) och kände sig febrig. Sa själv att han nog snart behövde antibiotika…. Hoppas inte! Men tyvärr verkar han få rätt. Han tempar och ikväll gick jag ge både Alvedon och Ipren då enbart Alvedon inte riktigt hjälpte. Nu är tempen nere och han sover.

Hoppas det klarar sig till måndag. Då kan vi åka till öron/näsa/Halsmottagningen på deras jourtid. Annars får vi sätta oss på akuten under dagen… Känns ju som om det egentligen är jourcentralen vi ska till men enligt Walthers dr ska vi till akuten så öronläkaren får kolla honom. Så ja tyvärr… Men hoppas på piggare Walther idag. 

Jag ska på Kickoff idag med mina kollegor från Mary Kay kl 15 i Skövde. Vi funderade på att Peter och Walther skulle besöka Stellas Lekland under tiden och ha skoj. Och sen äta nåt gott efteråt. Men det verkar vi få skippa.

Skönt att han äntligen somnat. Då kan jag också slappna av och försöka sova. 

Satt på Tre Kronor på datorn = Nostalgi

Hörs av under dagen goa läsare därute!