IBS

En natt till på sjukan.

Har inte varit smärtfri idag och det är mest efter måltid. 

Fått ett par omgångar med morfin intravenöst vilket är det som hjälpt. Haft dropp som stöd och komplement till mat. Men det fick kopplas bort i em. Blev dyngsurt i sängen… Visade sig att kanylen åkt ur kärlet, en del av droppet hade gått utanför kärlet och gjorde att jag fick en liten svullnad. Men inget som gjorde ont tack o lov. 

Maten här är som vanligt sådär, fick några mototspuckar, ugnsrostad sötpotatis och bönor, nån sallad och nån dressing. Inte så gott…. Och jag vågade inte äta mkt heller av rädsla av att få ont. Och det såg inte gott ut heller! 

Inte orkat så mkt idag, sovit när jag varit smärtlindrad… Dels av ren trötthet och sen pga morfinet. De stunder jag varit vaken förutom vid måltider har jag promenerat i korridoren eller sett på film och stickat. Peter kom upp med datorn (behövde få iväg ett viktigt mail) men bra o ha den här och se på film bla. 

Sett Tre Kronor och stickat på min top i em. 

Nu ska jag försöka sova! Fått. Morfin i tablettform ikväll, än har det inte gett med sig. Men har ju bara gått 15min. Så låta det ta en stund innan jag ber om hjälp. 

Godnatt!