App-tips

Hemma!

Och det är skönt. Jag har ännu ont och mår inte bra. Men jag är bättre. 

Legat på soffan med Gel och sett på tv (äh, läst mest sovit).

Har börjat utesluta gluten ur maten, inte lätt alls men jag lär mig! Anpassar min IBSkost  efter appen BellyBalance (jag har Android men finna säkert till Apple också)  med i samarbete med IBS-skolan.

Gjorde linspasta, kycklingbullar och tomatsås till lunch. Riktigt gott.

Blev pasta över på lunchen så gjorde en salladstallrik till kvällsmat.

Som ni ser så ser linspasta ut som vanlig pasta. Handlade på Willys idag på väg hem från Skövde och där hittar vi inte så bra… Så tog lite av det som vi fann. Fanns bönpasta som såg god ut. Men bönor bör jag undvika enligt BellyBalance. Så tog linspasta. Ska dock köpa annat på Ica här i stan, där hittar vi.

Sitter ni på bra glutenfria recept både festligt och vardagligt så tar jag tacksamt emot detta! Är de dessutom vegetariska är det extra plus.