Jobb&pengar

Drömmar, planer och mål!

 • Vad drömmer du om? 
 • Vad planerar du att göra? 
 • Vad har du för mål i livet? 

  Jag har haft ett brokigt liv och många pusselbitar saknas ännu. Men jag har hittat nåt jag vill göra! Nåt som passar mig, min familj och mitt liv! 

  Jag är Tacksam att jag tackade ja till att börja arbeta som Fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.

  Det var igår 7 månader sen jag skrevs in i Mary Kay Kay och fick titeln Fristående hudvårdskonsult. Jag är mer än stolt över att vara det! 

  Dock har jag haft det tufft och haft mycket motgångar och hjärnspöken. Men jag är fast besluten att jag SKA klara det!  Nu har jag nåt ett mål, jag är stjärna ? under kvartal 2. Vi räknar lite annorlunda i Mk. 1år är för oss från september till augusti. Kvartal 1 är augusti till oktober, kvartal 2 är november till januari, kvartal 3 är februari till april och kvartal 4 är maj till juni. Det känns fantastiskt! Mer mig som stjärna får ni veta längre fram! 

  Men än så länge har mitt jobb gett mig:

  • Nya kunskaper samt uppdatering uppdatering av gamla kunskaper! 
  • Nya vänner! 
  • Självförtroende! 
  • Glädje! 
  • Nya mål och drömmar! 
  • Insikt om att jag kan! ALLA kan! 
  • Inget är omöjligt!   Nu ska jag jobba och nå mina mål!