Debatt

Scout var redo!

Igår kväll var det terminsstart på scouterna för Walther. Jag och Peter följde båda med. De fick lära sig om Isvett och Badvett. Walther deltog aktivt i sin grupp som pratade om Isvett. T. o. m. tog kommando när ingen ville skriva och erbjöd sig skriva. *stolt mamma*

Badvett

Isvett
Han hade sin scoutskjorta och scarf på sig och var mallig över detta. 

Min fine Scoutkille!

Jag avslutade min kväll med telefonkonferens ihop med Beauty Sisters och Beauty Boxes. Tack alla inblandade! Jätteintressant och inspirerande!  Wow här ska jobbas! Känner mig så peppad! 

Nu sova! Blir tôrget m farmor på FM idag, blir nog lite jobb också?

På eftermiddagen ska Walther iväg och spela trummor:) Terminsstart där oxå:) och han har tjatat om trummorna. Min älskade unge. Min idol! 

Men som sagt nu sova!