Jobb&pengar

Min dröm… Mina mål!

Ja, jag funderar dagligen på vad jag vill göra med mitt liv. I 7månader har jag varit stolt Fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Och det är det jag vill jobba med, givetvis klättra vidare i karriärsstegen.

Idag satt jag i studion och jobbade, hade satt tid 10-13. Men drog till Biltema och köpte lite kontorsgrejer och lunch innan så klockan var halv tolv innan jag kom till jobbet. Åh andra, sidan var ju kontorsgrejerna till mitt jobb så ja, det var ok att checka in 1,5h för sent, ingen annan än jag lider av att jag inte kom till den tid jag tänkt. Men jag hade ju avsatt tiden från kl 10 till just jobb! 

Men får lov att säga att jag inte höll mig till kl 13 heller… Haha, körde 3,5h övertid istället. Haha! Men var ju så kul och ja jag har bokat, gjort uppföljning, pappersjobb, tydligare mål för detta året m.m. Wow! Alltså jag kan verkligen inte jobba hemifrån, inte när det gäller de där bitarna som att ringa eller plocka med papper. Tacksam att jag får utnyttja studion och kontoret ett par dagar i veckan! Tack Katarina! 

Dock fortsatte jag lite med jobbandet när jag kom hem. Plockat med mer papper, skrivet ut grejer m.m. Gjorde mig en inspirationstavla med en stor förebild, utan henne hade jag inte haft mitt jobb! Jag talar om Mary Kay Ash, grundaren till Mary Kay! Hade gärna träffat denna kvinna, men det blir i himmelriket! Hon sa många kloka saker! Bl.a det citat jag valt att använda på tavlan. 

Sätt mål och gör något åt det varje dag! Mycket kloka ord!

Nu ska denna Fristående hudvårdskonsult krypa till kojs och sova! Imorgon blir det att vara chaufför på fm. Och på em kommer prins Walther hem efter 2 nätter på Hattis. 

Kram och god natt!