Jobb&pengar

Mer shopping!

I Appen wish är både bra och farlig. Hittade den klänningen jag vill ha till seminariet, fanns i flera färger men dock bara himmelsblå på de bra bilderna. Men jag beställde en, och så smycken till det, två flugor till Peter (ja han ska med på seminariet). En matchande Rosa och en Mörkblå så han matchar min andra klänning oxå. Den blå jag hade förra året.

Blev även en keyboard till mig och Walther. Och jag skäms nästan för att säga det, men det gick på 473,55kr inkl frakt! Så skulle klänningen va helt fel så är det inte hela världen.

Nu är det 7,5 månad kvar. Men tills dess ska jag jobba hårt och jag ska ha den fina kavajen i färgen (Början till teamledare!)

Men va säger ni? Blir vi snygga i dessa?

Nu är det jobba som gäller! Hela vägen fram till Seminariet! Vill du bli min teamkollega så hör av dig så berättar jag mer!

Här kan ni läsa om hur jag hade det på Seminariet förra året! Och jag slår vad om att årets seminarie blir ännu bättre, är 25års jubileum för Mary Kay och Lesley Cosmetics i Norden! Väl värt att firas!