MammaKaos

4,5 vecka!

Det var den tid som Walther mått bra och varit pigg. Önskar vi hade klarat oss tills på fredag när vi ska till dr Dahllöf igen på kontroll. Men får tyvärr ringa imorgon bitti och be om jourtid. Älskade unge, älskade öronprins! Feber och ont. Ikväll tog knappt Alvedon och Ipren kombinerat. Han grät av smärta! Det är inte likt min lille pojke. Gör ont i hjärtat att se han dålig. 

Jag var på veckomöte i Skultorp och då ringde han till mig och grät. Ville ha mamma hemma. Peter var ju hemma med han. Men han ville att jag skulle komma hem också. Så skyndade mig hem när mötet var slut. 

Hoppas på lite positiva besked imorgon på Öronmottagningen. 

Jag är gråtfärdig och känner mig maktlös när det är såhär. Dessutom mår jag inte bra själv, men jag kämpar och ser framåt och håller huvudet över ytan, finns inte mycket annat att göra. 

Måste vara stark och se framåt för Walthers skull.