Familjen

Suck!

Ringde till Öron/Näsa/Halsmottagningen i morse. Blev uppsatta på FM-jouren då Walthers dr fanns på plats på FM och kunde rådfrågas vb. 

Vi åkte iväg och va inne vid halv 10. Blev lite väntan, men inte så lång som vi varit med om tidigare på jourtiden. Dr kollade öronen och sög bort vax och bedömde att jo visst är trumhinnan troligen inflammerad, inte mycket, men lite. Dock konsulterades dr Dahllöf och bedömning gjordes av han att försöka klara det utan antibiotika. Ska ju in på planerat återbesök på fredag FM till honom. Och blir det inte värre innan dess så görs ny bedömning då. Dock fick vi recept på salva för munsåret vid läppen som visade sig vara svinkoppor! Är det inte det ena är det det andra! 

Va tvungen att åka förbi jobbet snabbt. Walther va fikasugen så vi köpte med fikabröd och fikade med Katarina. Jättemysigt!

Lunch intogs hos farmor. Tacksam att vi har henne. Att hon lagade mat tills vi kom hem. Va helt slut då. Blir alltid helt slut av besök på öron. Tror det är för att jag spänner och oroar mig för dessa besök. Det blir inte lättare trots allt!

Handlade lite med farmor innan vi fikade hemma hos henne. Mys! 

Väl här hemma har vi bara slappat. Jag har varit helt slut. Hade massa att göra såsom städ o tvätt… Men liksom orkade inte! Peter tog en del av tvätten och disken efter maten. Jag fixade maten och kvällsfikat. 

Annars har jag försökt och skingra tankar o tänkt på jobb. Ja ibland är det helt ok att ha jobbet med sig hem! Sådeså! 

Nu sova. Helt slut efter denna dag!