Jobb&pengar

Min egna tid!

Fick en stund i måndags på Unit-mötet för mig själv och så en stund för att handla idag. Typ 20 minuter. 

Inte ens ett besök, snack (mer än på telefon)  och promenad med C blev det fast jag behöver det, bara för den där hemska Impetigon (svinkoppor) som Walther fått. Det är på övergång, liten liten blåsa kvar som tvättas med Botanical Cleanser Gel och vatten och sen smörjas med salvan. Däremellan smörjer Walther med Extra Emollient Nigthcream (bivax). Och det är stor skillnad sen igår. 

Men jag saknar en liten stund för mig själv. Om det så bara är 5 minuter. 

Men men tänker framåt och tänker att det finns dom som har det så mycket värre än vi. 

Menmen jag vet att min egentid kommer så småningom. Det är massa kul som sker. Stjärnmiddag, karriärkonferens, jobb, måndagsmöten nu i vår och sen i början av September är det seminariet med awards night! 

Imorgon är jag, Walther och Gel ensamma hemma. Tänkte bakat, men Walther får inte laga mat/ baka pga sina smittkoppor. Så tja, får väl spela spel, pyssla och mysa! Måste försöka få Walther att INTE sitta så mycket vid datorn. 

Suttit och pysslat med mål, egna utmaningar och tankar om vad jag vill göra just nu. 

Bla en ask med lappar för att utmana mig själv. 

Med denna bild önskar jag en god natt!