MammaKaos

Mysig dag!

Tog sovmorgon både Walther och jag. Åt sen frukost i lugn o ro och myste. 

Småplockade lite och bara var innan vi spelade spel. Walther har kommit på att Schack är ett kul spel. Alltså jag tycker det är världens mest tråkigaste spel. Men offrade mig när Walther la på charmen ?

Jag lyckades få Walther Schack matt och vann! Till Walthers stora förvåning (och min). Spelade sen Monopol Junior. Och där vann Walther. Så ja vi vann varsitt spel. 

Peter jobbade över till kl 19. Lovade farmor att köra henne till stan. 

Walthers läpp ser bättre ut och är torr så han fick följa med. Gick in på skoaffären som nu kör 50% på allt. Så Walther fick sig ett par kängor som kostade 550kr fullpris. Han va så lycklig. Farmor fick dig två par skor med. Jag hittade ett par jag verkligen ville ha, men tyvärr fanns inte min storlek. Så får leta vidare efter just dom skorna jag vill ha (nya jobbskor). 

Imorgon är det dags för återbesök för Walther hos dr Dahllöf. Hoppas på positivt svar. 

Kram och godnatt!!!!