Jobb&pengar

I can&You can to!

Vill du få en förändring i livet? Vill du ha en ny hobby eller sträva efter en ny karriär? Vill du ha en god inkomst och vara din egen chef och lägga upp din egen arbetstid? Vill du träffa nya människor? 

Ja du kan ändra ditt liv –  det har jag gjort! 

Som Fristående hudvårdskonsult kan du tjäna från 50% av det du säljer. Du belönas och peppar av dina kollegor, Sales Director och av Lesley Cosmetics. 

Du träffar nya människor, ger dem en möjlighet att köpa produkter från ett företag som är ett av VÄRLDENS 5 STÖRSTA företag inom Hudvård! Och företaget har en lång erfarenhet då Mary Kay Ash startade sitt härliga företag redan 1963. Hon ville berika andra kvinnors liv på ett eller annat sett och det gör företaget ännu idag 54 år senare. 

Produkterna som säljes är de senaste på marknaden och genomgår flertalet noggranna kontroller innan den släpps till försäljning. Makeup tas fram med vårt härliga globala team av Makeup-artister efter senaste mode och trend. 

Förutom en chans till bra inkomst kan du under din karriär få smycken, ringar, ädelstenar och diamanter, resor, bilar och en hejdundrandes massa applåder.

Du lägger upp dina mål och din plan att nå dit du vill i karriären. 
I can & You can to! 

Låter detta intressant? Hör av dig så berättar jag mer!