Jobb&pengar

Bye Bye huvudvärk!

Gått omkring i 3 mån tid med huvudvärk till och ifrån speciellt efter en stund vid datorn eller vid mycket skrivande, koncentrationen har oxå varit påverkad. 

Inte orkat ta tag i det förrän nu. Mina glasögon pajade för just 3 mån sen och alternativet att betala 2500kr för nya kändes inte lockande. Har ju mina styrkor på ett kort från optikern inte ens ett år gammalt)  så gick in på nätet och beställde, Optikbutiken hette sidan. Och jag hittade ett parcsomliknade mina gamla, för endast 195kr inkl frakt. Alltså får se hur dessa är för detta pris, men värt att pröva! 5-14 dagar tar det innan de landar i lådan. Passar bra att ha nya brillor till Stjärnmiddag hos Katarina, utbildning i Örebro och hudvårdsklass en som allihop sker under helgen v 7.

Ville inte köpa dyra glasögon nu, kommer ha en saftig utgift på 4-5000kr på bilen…. Grrrr. Lämnade den i måndags kväll efter mötet i Skultorp. Skulle fått den som i igår, inte klar, ej heller klar idag. Så blir att åka buss imorgon till jobbet. Lite halvkul du det blir knappt 1h längre resväg och att vi åker förbi Skultorp, men inte in i Skultorp, utan jag får byta i Skövde. Men det går bra, det med, miljövänligt att åka kollektivt. Men blir mer planering och Peter får gå hem på lunchen till Gel så hon kommer ut. Men det löser sig!

Nu ska jag sova!

Kram och godnatt!