Jobb&pengar

Finns bättre hål o stoppa sparpengarna…

Alltså hade sparat till semestern. 

Lämnade in bilen på verkstad eftersom det var vissa lampor som lyste. Och så skulle den in på besiktning nästa vecka. Dessutom va det nåt konstigt ljud. Idag fick vi domen, massa fel, delar som totalt kostade 15000kr, och sen arbete. Visst kunde de kolla på skroten, men det var osäkert att det fanns där. 

Vi bestämde oss att sälja eller skrota bilen. Kikade på bil direkt när jag kom hem från jobbet. Och hittade en i bra prisklass och skick. Och de tog vår bil i inbyte. Men där gick också våra sparpengar! Bläää! 

Men bil är ett måste. Jag kan inte jobba utan bil, måste ha den för att ta mig runt till alla värdinnor. 

Hursomhelst. Blev en bil, ett år yngre än våran gamla. En Peugeot 307. Och jag tror Walther blir glad när han kommer hem imorgon för den är RÖD

Bild kommer i möra. 

Nu ska jag lägga mig. Har lite att uträtta imorgon. Måste komma på ett sätt att överraska Walther imorgon med nya bilen… Han kommer ju med taxin från skolan. Får väl ta en tur upp till pappa och Tina eller nåt.