Jobb&pengar

Jag älskar måndagar!

Även om daggen kunde ha börjat bättre… Walther fick va hemma, feber igår och aning temp idag, snorig, hängig och allmänt dassig. Jag har haft ont i magen hela dagen, men inget konstigt eller oroväckande alls, mer naturligt om man är kvinna….typ!

Nåja spelade spel med Walther, såg på film och myste. Åkte in till Skövde strax efter 14. Hade tid bokad för konsultation på Vaxhuset för borttagning av mina hemska hår på hakan o ner mot halsen. Ska dit för behandling den 17/2. Blir nog bra!

Sen till studion för jobb och en rejäl påfyllning av energi och kunskap. Även om jag var mer trött och hängig ikväll, koncentrationen hade jag glömt någonstans… Och jag kan inte skylla på att jag missat medicinering…

Nåja! Alltid härligt att få åka på Unit-möte. Nästa måndag är det Awards Night! Jippiie!

Ikväll har jag satt upp mål för februari, mars och april! Jag. Vet vad jag vill och nästan hur jag ska nå dit! Är på god väg är redan nu! I CAN!

I min almanacka har jag satt små postit-lappar med Six most important things. Både MK och privata saker!

Nu ska jag sova! Walther har vart feberfri typ hela dagen så imorgon imorgon blir det skola igen hoppas vi på. Jag har lite o fixa med.

Krupit ner i renbäddad säng. Har en sur men förstående hund. Löper man får man inte ligga i matte och husses säng. Och hon ligger i SIN bädd. Hon förstod att hon ska va där! Duktig tjej!

God natt!