Familjen

Fredagsmys och sportlov!

Äntligen fredag kväll och mys med familjen. 

På begäran från Walther så blev det pizza ikväll till middag. Han ville haft köpt pizza, men vi köpte pizzakit och gjorde själva. Nåja jag åt köpt glutenfri minipizza. Dock bara tomat och ost på så jag slängde på lite crabfish på för lite extra fyllning. Va helt okej faktiskt. De ser inte mycket ut för världen, men smakade helt ok. Och brödet var så frasigt och gott. 

Walther vill ha rund pizza med skinka, ost och ananas, så det fixade jag, Peter fick vanlig Hawaii dvs samma, som Walther fast med tomatsås och rektangulär:) fotade aldrig den. Men Walther bad mig fota hans pizza. 

Fortsatt mysa framför Fångarna på fortet med gurka, morot, dip, chips o popcorn. 

Jättemysigt hade vi hela familjen. 

Fast jag “jobbade”  lite emellanåt. Skrev ut lite grejer och laminerade dessa. 

Så nu kan jag packa min klassväska inför kommande vecka. En facial och en klass är inbokad, och så är det Awards Night, Stjärnmiddag, utbildning i Örebro också! Blir en späckad vecka, men med så mycket positivt som händer. Ska försöka fixa mina naglar med. 
Strax lägga mig. Imorgon jobbar min man mellan 7 & 15. Sen ska jag bjussa han o Walther på oxfilè. Hittade två fina bitar på Ica idag för bra pris. 

Kram o godnatt!